De ce iubim Madrid

Este posibil ca orasul care nu doarme niciodata sa se fi calmat un pic in ultimii ani. Cu toate acestea, chiar daca barurile se inchid un pic mai devreme puteti gasi in continuare o atmosfera de petrecere, in orice moment din zi si in toate situatiile.

Madrid nu este la fel de mare cum ar putea parea. Chiar in mijlocul orasului se afla Puerta del Sol - "kilometrul zero" de la care sunt masurate toate distantele. La vest si la sud de Sol sunt cele mai vechi zone ale orasului - Los din Austria, care contine Palatul Regal si piata istorica -Plaza Mayor.

Zona triunghiulara care se formeaza la est si sud de Sol cu Plaza de Cibeles & Atocha Station este unul dintre cele mai animate cartiere din Madrid cu numeroase baruri si restaurante. La sud de Sol este Lavapis si la nord sunt cartierele Malasa si Chueca .
Puerta del Sol
Real Madrid
The Three Big Art Galleries
Prado
The Reina Sofia Museum
Madrid's Royal Palace
El Escorial
Puerta del Sol
Real Madrid
The Three Big Art Galleries
Prado
The Reina Sofia Museum
Madrid's Royal Palace
El Escorial
Las Rozas Village : Treizeci de minute de centrul orasului Madrid, Las Rozas Village are mai mult de 100 de magazine cu branduri spaniole si internationale de lux.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!