De ce iubim Nice

Bilete de avion Nisa - compara in timp real toate zborurile disponibile
Sistemul de rezervari Aerotravel iti permite sa alegi cele mai convenabile bilete de avion catre Nisa. Completeaza formularul alaturat, compara zborurile si rezerva online.
 
Cai de acces:
Aeroportul Nice-Côte d'Azur se află la 7 km în afara Nisa. Autobuzul pentru aeroport pleacă la fiecare 20 de minute intre 06.05 - 23.40. Un bilet de călătorie vă asigura transport nelimitat pentru restul zilei in Nisa.
Din Romania puteti lua bilete de avion cu o escala (cel mai frecvent prin Paris cu compania Air France) .

Zbori la Nisa? Afla mai multe:
Nisa este intr-adevar unul dintre locurile despre care toata lumea a auzit sau pe care le-ati vazut la televizor sau cinema. James Bond a fost bineinteles aici si majoritatea celor bogati si atragatori incepand cu anii 70 si pana in anii 70.
Exista voci care spun ca Nisa a scazut in atractivitate, insa multe vedete si-au cumparat  case si vile de-a lungul Rivierei franceze, una dintre cele mai frumoase linii de coasta din Europa. Mai ales in sezonul primaverii este un loc minunat datorita climei sale.
Sunt si multe alte lucruri de facut. In Nisa este o densitate de muzee mai mare decat orice alt oras comparabil din Franta.
Daca va hotarati sa incercati placerile plajei si sa va petreceti timpul vizitand cateva dintre cele mai respectate muzee din sudul Frantei. Locuitorii „veritabili” ai Nisei traiesc in Vielle Ville, in orasul vechi, incepand de la poalele Masivului si   intinzandu-se dinspre piata Massena. Adapostite de acoperisuri rosii, multe dintre fatadele italiene sugereaza palate genoveze din secolul al VII-lea.
 
Orasul vechi este un labirint de strazi inguste, vibrand de viata locala si impodobite cu cele mai accesibile restaurante din Nisa. Cumparati o pizza cu ceapa (la pissaladiere) de la unul dintre comerciantii locali. Multe dintre cladirile vechi sunt spoite cu aur roman, acum mai putin intens la culoare, iar bannerele lor sunt rufe la uscat, fluturate de briza marii. Alte multe atractii va asteapta. Nu le ratati!
 
Atractii turistice:
Catedrala
Catedrala este o capodoperă a arhitecturii baroce. Admirați ornamentația frumoasă și frescele în tonuri reci revigorante ale catedralei. La exterior, culorile sclipitoare de pe cupola au devenit unul dintre punctele de reper din Nisa.
Le Parc Floral de la ville - Nisa
Cel mai mare efect de seră. Șapte climate diferite tropicale umede care acoperă șapte hectare, dotat cu 2.500de plante diferite. Va puteti plimba în umbra unui copac de palmier, sa mirositi o mie de flori și sa ascultati cântecul păsărilor la difuzoare.
Muzeul Național Marc Chagall
Marc Chagall pictorul rus , este unul dintre “copiii adoptati” de Rivera. Muzeul a fost construit cu ajutorul geniul artistic însuși, pe tema artei biblice. Muzeul adaposteste în mod regulat expoziții de artă evreiești.
Musée Matisse
Să recunoaștem: nu veti gasi cele mai mari si prestigioase dintre lucrările lui Matisse aici. Acestea sunt toate în Statele Unite ale Americii. Pe de altă parte, va veti face o imagine clara asupra dezvoltării geniului artistic, de la un om tanar pana la mormântul său din spatele muzeului.
 
Unde ne cazam:
Hotel Negresco 5*
Proiectat în stilul epocii Belle Epoque, Hotelul Negresco este situat pe Promenade des Anglais, cu vedere spre Baie des Anges (Golful Îngerilor) din Nisa. Acesta oferă camere decorate individual în stiluri precum Ludovic al XIII-lea şi Art Deco.
De la 100 eur/pers/ noapte
Hotel NH Nice 4*
NH Nice se află la doar 1 minut de mers pe jos de centrul istoric. Oferă spaţii de cazare de 4 stele, acces gratuit la internet Wi-Fi şi o piscină pe acoperiş cu terasă, la doar 300 de metri de centrul de evenimente Acropolis.
 De la 40 eur/pers/ noapte
Best Western Hotel du Madrid 3*
Cu o locaţie ideală în centrul oraşului Nisa, Best Western Hotel de Madrid se află la mai puţin de 15 minute de mers pe jos de Promenade des Anglais şi de mare.
De la 30 eur/ pers/ noapte
 
Unde mancam:
Le Grand Café de Turin
O veritabila brasserie din 1900, cu tot ceea ce un amator de crustacee ar ​​putea visa - mai presus de toate, grămezi de stridii. Chelneri care misca cu viteza fulgerului, așa cum v-ați aștepta de la un loc ca asta.
La Reserve de la Nisa este un restaurant de o stea Michelin, cu o vedere panoramică dintre cele mai bune pe care Nisa le are de oferit- minunata vedere la ocean și un apus de soare peste Baie des Anges.Bucătarul Sébastien Mahuet foloseste legume produse la nivel local, aromate, care aduc un gust rafinat pentru bucătăria lui.
Chantecler-La Rotonde
Chantecler este nava amiral din Nisa; patrimoniului culinar și cultural pe promenada de pe plajă.Restaurantul este ca si hotelului: exagerat și extravagant – la limita kitsch-ul. Dar mai au de asemenea, ascuns, un restaurant la preț redus, "La Rotonde", cu decor de piață, unde puteti servi un pranz cu numai € 30.
 
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!