De ce iubim Buenos Aires

Fondata initial de catre spanioli in 1536, capitala si cel mai mare oras din Argentina, Buenos Aires reprezinta un loc magnific, unde turistii sunt intampinati de arhitectura impresionanta, restaurante de calitate, viata de noapte activa, cultura, literatura, arta, tango si muzica sub toate formele. Capitala este partial europeana, partial latino americana, motiv pentru care cele doua influente sunt evidentiate in noile magazine, galerii sau cafenele, toate pastrand si protejand trecutul.
Muzeul National de Arta
Acesta reprezinta cel mai mare astfel de muzeu din America Latina, fiind expuse peste 12.000 de piese, dintre care se remarca doua colectii, cea a artei europene din secolul al XIX-lea, considerata cea mai importanta in regiune, dar si colectia cu arta argentiniana.

Palermo
Cartierul Palermo este unul dintre cele mai populare din Buenos Aires, gazduind o multime de magazine, restaurante sau galerii de arta. Impartit in trei zone, Alto Palermo, Palermo Chico si Palermo Viejo, fiecare dintre acestea au propriul public, de la cei care isi doresc sa admire muzee sau se relaxeze in parcuri, la cei atrasi de aglomeratia si viata bogata, precum si cei pasionati de istorie care nu trebuie sa rateze centrul vechi.

Obeliscul
Avand o inaltime de 67 de metri si localizat in Piata Republicii, Obeliscul este cel mai faimos monument din Buenos Aires. A fost construit pentru a memora 400 de ani de la infiintarea orasului, iar de la ridicarea sa in 1936 a fost renovat de mai multe ori, fiind un adevarat punct de referinta pentru argentinieni.

Gradina Boanica
Amplasata in cartierul Palermo, Gradina Botanica are o forma triunghiulara si adaposteste peste 5.000 de specii de plante, fiind amenajate trei sectiuni distincte: gradina romana, cea franceza si cea oritentala.

Cimitirul Recoleta
Localizat in zona cu acelasi nume din Buenos Aires, acesta este unul din putinele cimitire din lume ce reprezinta o atractie turistica, fiind vizitat datorita faptului ca aici sunt inmormantate cele mai importante figuri din istoria Argentinei, de la lideri militari, presedinti, oameni de stiinta sau poeti.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!