De ce iubim Rio De Janeiro

Rio de Janeiro este al doilea cel mai mare oras al Braziliei si al saselea din cele doua Americi, fiind vizitat de numerosi turisti pentru plajele sale, celebrul carnaval sau pentru fotbal. Rio presupune distractie non stop, mancare grozava, dar si peisaje rare, in timp ce oamenii sunt bine cunoscuti pentru ospitalitatea lor.
Statuia lui Iisus
Unul dintre monumentele simbolice ale Americii de Sud, aceasta statuie a fost ridicata in 1922 si pare ca pazeste intregul oras, prin mainile sale extinse spre lateral. De asemenea, aceasta reprezinta cea mai mare astfel de constructie din lume, atragand turistii dornici sa urce pana in varf, fie parcurgand scarile, fie cu lifturile.

Plaja Copacabana
Orice turist isi doreste sa se plimbe in zona de promenada ce se intinde pe o distanta de circa 4 km. Aceasta a fost amenajata in anii ’30, iar aici se organizeaza tot timpul meciuri de fotbal sau volei, concerte sau diferite concursuri. De asemenea, nimanui nu i se poate face foame sau sete, deoarece se gasesc chioscuri la fiecare pas, in timp ce hotelurile din apropiere se lauda cu baruri, terase sau restaurante.

Gradina Botanica
Localizata in vestul cartierului Lagoa, Gradina Botanica din Rio de Janeiro gazduieste peste 8.000 de specii de plante, fiind incluse si circa 600 de tipuri de orhidee. Gradina dispune de monumente, fantani, lacuri, statui, Muzeul Mediului, dar si de zone dedicate celor mai importante regiuni ale lumii, precum zona japoneza sau cea africana.

Muntele de Zahar
O structura impresionanta de 400 de metri ce se ridica deasupra golfului este vizitata de turisti in fiecare zi, indiferent de conditiile meteo. Accesul este facil datorita telefericului care pleaca de la baza muntelui la fiecare 20 de minute, unde se ajunge in cel mai scurt timp pana in varf, de unde oricine se poate bucura de peisaje impresionante.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!