De ce iubim Tel Aviv

In ciuda recesiunii ce a afectat toate tarile lumii, economia Israelului se afla intr-o continua dezvoltare, aspect influentat si de cele 3 milioane de turisti atrasi de capitala Tel Aviv in fiecare an. Acesta este locul ideal in care se poate experimenta o cultura unica, gastronomia inedita, in timp ce peisajele sunt unice. Numit adesea „Orasul care nu se opreste niciodata”, Tel Aviv este foarte accesibil pentru romani, existand zboruri directe catre aeroportul Ben Gurion, cu plecare din Iasi sau Bucuresti. Vizitatorii sunt intampinati de cafenele trendy, restaurante de lux, baruri cool, viata de noapte bogata, arhitectura grozava, plaje cu nisip alb si ape turquoise.
Piata de Arta
Piata de Arta Nachlat Binyamin este cea mai mare din Israel si marcheaza locul in care se pot gasi jucarii, picturi, obiecte din ceramica, fotografii si multe alte obiecte iudaice. De asemenea, acesta este spatiul potrivit unde se pot gasi suveniruri din Tel Aviv, fiecare dintre ele fiind confectionate hand made.

Plaja Tel Aviv
Unul dintre cele mai grozave aspecte ale capitalei israeliene este proximitatea catre marea Mediterana, fapt care ofera sentimentul de deschidere regasit in alte orase mari ale lumii precum Miami sau Rio de Janeiro. Din aprilie si pana in septembrie, plajele atrag sute de mii de turisti, atat din tara, cat si din strainatate. Exista 8 plaje principale, fiecare dintre ele avand propriul public si caracter, precum plaja Ierusalim potrivita pentru tineri, Nordau pentru cei religiosi, Dog pentru iubitorii de animale sau Gordon & Frishman pentru turisti.

Piata Sarona
Ceea ce a fost colonie germana templiera in secolul al 19-lea devine astazi unul dintre cele mai noi si active locuri din inima Tel Aviv-ului. Un complex care combina cultura, distractia si relaxarea prin magazine, restaurante, cafenele, spatii verzi, centre culturale sau locuri pentru spectacole, Piata Sarona cu siguranta nu trebuie ratata de catre cei care ajung aici, fiind extinsa pe o suprafata de 1.500 de metri patrati.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!