De ce iubim Vancouver Bc

Vancouver este un oras portuar situat in vestul Canadei, cunoscut pentru acomodarea mai multor culturi, fiind una dintre cele mai diverse metropole din punct de vedere etnic si lingvistic. Conform statisticilor, Vancouver s-a plasat pe locul 3 intr-un top al „celor mai grozave orase in care sa locuiesti”, atragand anual peste 15 milioane de turisti proveniti din toate colturile lumii.
Podul suspendat Capilano
Una dintre cele mai vechi si faimoase atractii ale Vancouver-ului este acest pod ce se intinde pe o distanta de 137 de metri, avand o inaltime de 80 de metri, iar cei curiosi pot avea parte de o experienta unica, fiind rasplatiti cu peisaje impresionante.

Parcul Stanley
Parcul se intinde pe o suprafata de aproape 400 de hectare, oferind cele mai grozave locuri ce pot fi parcurse la pas sau cu bicicleta, alaturi de plaje, piscine, locuri de joaca, terenuri de sport sau zone pentru picnic-uri.

Insula Granville
Aceasta a adunat la un loc istoria fascinanta si peisaje pline de culoare si viata a acestui oras, fiind o zona in care se gasesc restaurante cu vedere spre mare, teatre, galerii de arta, studiouri, magazine unice, cafenele si standuri cu mancare. Daca insula este cea mai importanta destinatie din Vancouver, atunci piata publica este diamantul neslefuit de aici, intrucat se gasesc o multime de produse variate, unde pot fi satisfacute toate gusturile.

Muntele Grouse
La doar 15 minute de centrul orasului se gaseste muntele Grouse, care reprezinta o destinatie ideala ce promite amintiri de neuitat si experiente nemaipomenite la schi, dar si o varietate de aventuri culturale, educationale si sportive din care sa se aleaga, iar vederea asupra orasului este superba. Pentru a fi mai usor de ajuns in varful muntelui, a fost montat si un lift, insa cei mai curajosi pot face la pas traseul de cateva zeci de minute.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!