De ce iubim Washington Dc

Washington reprezinta capitala Statelor Unite, fiind scaunul Guvernului american, inconjurat de statele Maryland si Viriginia. Acesta este unul dintre cele mai vizitate orase americane, oferind sute de locuri ce merita descoperite, de la muzee, pana la monumente istorice sau galerii de arta, cu siguranta Washington este un oras care are multe de oferit.
Catedrala Nationala Washington
Aceasta este a sasea cea mai mare catedrala din lume, insa a doua ca marime si a sasea ca inaltime din Statele Unite. Cu asemenea performante nu este de mirare de ce aceasta este vizitata de milioane de turisti in fiecare an, fiind unul dintre cele mai importante centre de pelerinaj ale tarii.

Capitolul
Localizata pe dealul cu acelasi nume, aceasta cladire reprezinta unul din simbolurile tarii, gazduind intalnirile dintre senatori timp de doua secole. De asemenea, domul Capitolului a fost adaugat la sfarsitul anilor 1850, fiind nevoie de 11 ani pentru finalizarea acestui proces, iar astazi este cunoscut in toata lumea.

Casa Alba
Resedinta oficiala a presedintelui american, Casa Alba este localizata pe bulevardul Pennsylvania, iar timp de peste 200 de ani aceasta cladire a fost un simbol al democratiei, guvernului Statelor Unite si al americanilor. De-a lungul anilor, Casa Alba a fost cunoscuta drept „Palatul Presedintelui”, „Casa Prezidentiala” sau „Vila Executiva”, numele din prezent fiind asigurat de presedintele Theodore Roosevelt in 1901. Sunt gazduite 132 de camere, 32 de bai pe cele 6 nivele, acomodandu-i pe cei care locuiesc, lucreaza sau viziteaza cladirea, numarandu-se 412 usi, 147 de ferestre, 28 de seminee, 7 scari separate si 3 lifturi, iar Casa Alba fiind una dintre cele mai bine pazite structuri din lume.

Muzeul Holocaustului
Acest muzeu a fost infiintat in memoria celor care si-au pierdut viata in urma Holocaustului, iar totul a fost organizat in asa fel incat sa ofere vizitatorilor ocazia de a simti pe pielea lor cum era sa traiesti sub puterea regimului nazist.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!