De ce iubim Sevilla

Reprezentantul Andaluziei, regiunea din sudul coastei spaniole, Sevilla este unul dintre cele mai grozave orase ale Spaniei, care de multe ori este omis de pe itinerariile turistilor, motiv pentru care este ideal pentru cei ce doresc sa se bucure de frumuseti similare cu cele ale Madridului sau Barcelonei, insa fara a avea parte de aglomeratia specifica acestora. Orasul este plin de viata si se remarca prin istoria bogata, dar si peste 1.000 de ani in care au fost adoptate mai multe stiluri arhitecturale, de la palatele maurilor, la bisericile renasceniste, casele medievale sau parcurile contemporane. De asemenea, Sevilla este capitala tapas-ului, a muzicii flamenco, dar si al celui mai faimos sport spaniol, luptele cu taurii.
Palatul Regal
Acesta a fost construit de catre regii crestini in secolul al XIV-lea fiind o fortareata, insa care mai apoi a fost transformata in palat, fiind adaugate mai multe saloane, pavilioane, copaci, gradini si piscine. Real Alcazar reprezinta cel mai vechi palat regal inca locuit din Europa, camerele superioare ale constructiei fiind folosite de familia regala a Spaniei. De asemenea, acesta marcheaza locul in care exploratorul Christophor Columb si-a planuit excursiile prin care a descoperit Americile.

Metropol Parasol
Localizata in Piata Reincarnarii, Metropol Parasol reprezinta cea mai mare structura de lemn din lume, fiind opera arhitectului german Jurgen Mayer Hermann si a fost construita din 3.400 de elemente individuale din lemn, avand peste 3.000 de noduri legate. Intregul complex cuprinde un muzeu de Arheologie, o piata pentru fermieri, alaturi de cateva baruri si restaurante.

Piata Triana
Aceasta este cea mai vibranta piata a Seviliei, fiind localizata pe malul stang al raului Guadalquivir si este legat de restul orasului prin faimosul pod Isabela a II-a. Strazile pavate pline de sarm adapostesc magazine cu obiecte ceramice, biserici frumoase, baruri sau restaurante unde se servesc bucate traditionale pentru aceasta regiune.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!