De ce iubim Tokyo

Cu mai mult de 12 milioane de locuitori pe care ii adaposteste cu brio, Tokyo dispune de foarte multe atractii, de la Muzeul National, la Muzeul National de Stiinte si Istorie Naturala, Gradina Zoologica sau multe parcuri in aer liber. Dupa o zi de shopping la Piata Tsukjii sau Ginza, turistii pot lua un lift pentru a admira orasul de la inaltime din Turnul Tokio, de unde se pot observa atat Palatul Imperial, cat si Templul Sensoji. Aeroportul Tokio Haneda este poarta catre capitala Japoniei pentru turisti din toate colturile lumii.
Cartierul Ginza
Ginza reprezinta cea mai aglomerata zona de shopping din Tokio, fiind la fel de emblematica precum Times Square pentru New York, insa este si mult mai veche, fiind centrul comercial al tarii pentru sute de ani. Aici se aliniaza magazine exclusiviste sau palate impunatoare, Ginza fiind si locul ideal in care sa te ratacesti si sa poti descoperi cafenelele, restaurantele sau barurile. In weekend-uri acesta reprezinta paradisul pietonilor, deoarece accesul masinilor este interzis, iar dupa lasarea serii strazile stralucesc sub reflectia neoanelor.

Muzeul de Stiinte si Istorie Naturala
Acesta a fost infiintat in 1871 si reprezinta unul dintre cele mai vechi muzee ale Japoniei. Renovat complet si modernizat, muzeul gazduieste o colectie vasta de elemente ce tin de istoria naturala si stiinte, oferind vizitatorilor posibilitatea de a se pune la punct cu tot ce-i nou din toate tehnologiile. Printre cele mai importante piese se numara creaturile preistorice sau articolele vestimentare ale locuitorilor, vechi de mii de ani.

Parcul Ueno
O oaza de verdeata localizata in inima aglomeratei capitale japoneze, parcul Ueno este cel mai mare astfel de spatiu din tara si o atractie foarte populara in randul turistilor. Mai mult, in parcul deschis publicului in 1882 se regasesc si cea mai veche gradina zoologica din tara, un aquarium, alaturi de numeroase temple si muzee ce nu trebuie ratate.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!