De ce iubim Zurich

Pentru afaceri sau pentru placere, Zurich este intotdeauna un loc grozav de vizitat de catre cei care vor sa experimenteze ce are mai bun Europa. Gastronomie excelenta, hoteluri de 5 stele, centre spa, baruri fenomentale si vederi impresionante la fiecare pas, Zurich se poate lauda cu multe si in ciuda faptului ca aici locuiesc doar 400.000 de locuitori, orasul atrage anual peste 20 de milioane de turisti. Aceasta nu este o destinatie elvetiana ieftina, insa nici nu este inaccesibila din punct de vedere financiar, dar vizitatorii ar trebui sa isi pregateasca un buget mai mare decat in alte cazuri.
Lacul Zurich
Nimic nu este mai grozav decat inceperea unei zile admirand acest lac magic, popular in randul iubitorilor de sport, cuplurilor, familiilor si tuturor celor care isi doresc sa se simta bine mai aproape de natura. O simpla plimbare pe malurile sale duce catre restaurante traditionale, iar in cursul verii sunt practicate numeroase sporturi acvative si iarna totul devine un ring imens, ideal pentru patinat.

Centrul vechi
Cu incaltamintea adecvata oricine poate petrece ore intregi in centrul vechi din Zurich, astfel incat sa descopere cu adevarat atmosfera orasului. Zona este impartita in mai multe spatii, iar fiecare dintre acestea are cate ceva de aratat, de la muzee, la galerii de arta sau monumente importante, la cele mai trendy baruri si cafenele.

Muzeul National Elvetian
Acesta reprezinta cel mai vizitat muzeu al Elvetiei atat de catre turisti, cat si de localnici si se remarca prin colectiile bogate ce evidentiaza istoria variata a tarii, cu exponate din mai multe categorii, una dintre cele mai importante fiind arheologia. In plus, iarna se organizeaza si o colectie speciala dedicata Craciunului, fiind aduse machete ale unor case traditionale si sunt redate cele mai importante evenimente ale Bibliei. De asemenea, acesta este unul dintre cele mai importante muzee de arta ale Europei, astfel ca nu trebuie ratat de catre cei care doresc sa afle mai multe despre istoria si cultura tarii.
Bilete de avion
online

Ai nevoie de un bilet de avion? Ai nimerit unde trebuia! Cauta zboruri catre orice destinatie si cu orice companie aeriana! In cazul in care totusi nu ai gasit ce ti-ai dorit sau ai nevoie de consultanta de specialitate, contacteaza-ne acum!